Kokemuksia hoidoista
Image

”Susannan lempeä läsnäolo antaa uskallusta sukeltaa omaan itseen. Tuntuu, että hän haluaa asiakkaalleen hyvää ja auttaa kasvamaan.”


"Olen kokeillut monia Rosen-terapeutteja ja Susannan läsnäolo, taito sekä asiakkaan neutraali hyväksyntä ja viisaus ovat parasta, mitä olen tähän mennessä löytänyt."
”Rosen-terapiassa sain vastauksia syvällä minuun vaikuttaneisiin asioihin.

Vastaukset selkeytyivät unissani. Sain yhteyden iloiseen omaan itseeni, joka oli kadoksissa. Huomaan nauravani herkemmin. Yhden käänteentekevän unen jopa maalasin. Tuli tunne, että se on pakko tehdä. Lukkoja aukesi ja ymmärrän mikä yhdessä elämäni tärkeimmässä suhteessa oli ollut taakkana omalta osaltani. Lyhyesti sanottuna oivalluksien tie. TRE:n tärinä syntyy kehossa, kun on tarve siihen."
Image
Image
"Susannan Rosen-hoidossa olen kokenut unohtumattomia hetkiä itseni kanssa.

Jokainen hoito on vaikuttanut minuun, lisännyt voimavarojani tai auttanut eteenpäin, milloin minkäkin ongelman kanssa.

Koskaan ei etukäteen tiedä, millainen hoitokokemus tulee olemaan. Erityisen arvokasta yhteistyössä Susannan kanssa on se, ettei hän koskaan ole tyrkyttänyt omia näkemyksiään tai omasta mielestään valmiita ja hyviä vastauksia, jotka minun hoidettavana olisi pitänyt hyväksyä. Hän pysyy kanssakulkijana, ei asettaudu hoidettavan asiakkaan yläpuolelle tai tuomariksi. Sen sijaan hän osaa oikealla tavalla jakaa ja sanoittaa laajaa tietoaan asioista ja tuoda vaihtoehtoisia näkemyksiä tai näkökulmia hoidettavansa tilanteeseen."
"Heti ensimmäisestä käynnistä jäi lämmin lohdullinen olo ja ennen kaikkea kuulluksi tulemisen fiilis.

Oloni oli uupunut uuden elämänvaiheen, vauvavuoden jälkeen. Rosen-terapiassa oivalsin, kuinka isoja tunteita olin jemmannut kroppaani ja ne lähtivät purkautumaan eri tunteiden muodossa käyntien aikana sekä kotona. Mieleenpainuva parin kuukauden matka ja sain Susannalta hyviä vinkkejä, miten rauhoittaa kehoa ja mieltä silloin, kun lähtee menemään ylikierroksille. Tunnen itseni nyt paremmin ja tieto siitä, että jos eteen tulee uudestaan vaikeita tunteita mistä yksin ei pääse ulos, niin tiedän kenen luokse varata aikaa."
"Susanna luo turvallisen ja sallivan ilmapiirin, mikä mahdollistaa syvimpienkin tuntojen esiintuomisen.

Rosenterapiakäynnit Susannan luona ovat olleet hyvin merkityksellisiä itseni, käyttäytymiseni ja tunteitteni ymmärtämisessä. Tämä syvensi ymmärrystä merkittävästi pelkän puhumisen sijasta. Tämä on ollut ehdottomasti kuin puuttuva palanen, mikä on auttanut ymmärtämään monia asioita syvemmällä tasolla. TRE-menetelmä on antanut keinon purkaa kehoon jäänyttä latausta myös itsenäisesti omalla ajalla."
"Susannan kanssa on helppo puhua ja hän saa helposti kiinni siitä, minkälaista hoitoa tai minkälaisia harjoituksia kehoni tai mieleni tarvitsee. Hänellä on monipuolisia ideoita ja vaihtoehtoja eri hoitokeinoista. Hoidon jälkeen olo on ollut rentoutunut ja toiveikas siitä, että asiat tulevat menemään parempaan suuntaan.”

Image

”Susannan Rosen-terapia on tukenut psykoterapiaa ja paranemisprosessiani.


Minulla on taustalla sekä lapsuudessa, että aikuisena koettu lähisuhdeväkivalta, josta on seurannut masennus.


Masennuksen ja posttraumaattisten oireiden vuoksi olen ollut psykoterapiassa ja olen vuosien aikana käynyt Rosen-terapiassa tarpeen mukaan. Hoidot ovat auttaneet purkamaan kehossani olevia jännitteitä ja fyysisiä oireita. Susannan hoidossa olen kokenut turvallisuutta ja antanut kehon vastata lempeään kosketukseen. Joskus se on ollut rajua itkua ja tärinää, ja koen, että se juuri purkaa pois pahojen kosketusten muistoja. Olen myös käynyt TRE-kurssin  Susannan ohjauksessa ja hyödyntänyt menetelmää stressin purkamisessa."

"Susannan harjoitusten avulla olen löytänyt lempeyttä ja yhteyttä itseeni ja kehooni.


Minulla on vaikea traumatausta ja kärsin voimakkaasta ahdistuksesta, sosiaalisten tilanteiden pelosta, paniikkihäiriöstä ja masennuksesta. Olen kokeillut Susannan ohjaamaa TRE:tä, joogaa ja mindfulnessia, osallistunut hänen pitämiin stressiä käsitteleviin luentoihinsa sekä kehoterapiaan, jossa on käytetty hierontaa, kohtaamista, läsnäoloa ja lämpöä.

Susannan asiantunteva, välitön ja empaattinen asenne on auttanut osaltaan minua paranemisprosessissani. En pystynyt ennen sietämään kosketusta ja kehosuhteeni oli rikki. Nyt olen oppinut ymmärtämään ja vaalimaan mielen ja kehon välistä yhteyttä. Erityisesti joogaharjoitukset ovat muodostuneet minulle tärkeäksi, hyvinvointia ylläpitäväksi elinehdoksi. Ymmärrän hengityksen, hermoston ja lihaksiston vaikutuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Susannan työn avulla mielenterveyden pulmani ovat pikkuhiljaa alkaneet helpottaa ja yhteys kehoon palautumaan. Suosittelen Susannan palveluita lämpimästi."

Image
"Kun turvallisuus saavutetaan, kehon rakenteet voivat säätää itsensä uudelleen tukemaan terveyttä, kasvua ja palautumista."

- Stephen Porges

Varaa aika hoitoon