HINNASTO
Image

Rosen-kehoterapia


75 min - 80 €

Suosittelemme aluksi vähintään neljää käyntiä 1 – 2 viikon välein. Jatkokäyntien tiheys ja määrä sovitaan tilanteen mukaan.

TRE-stressinpurkuliikkeet


75 min - 80 €

Ohjaus sisältää asiakkaan tilanteen kartoituksen ja yksilöllisen opastuksen TRE-liikkeisiin sekä itsenäiseen harjoittamiseen kotona. Jatkokäynnit 75 € / 1 h yksilöllisesti tarpeen mukaan.

Kehoterapeuttinen etävastaanotto


4 x 90 min - 395 €
6 x 90 min - 575 €
10 x 90 min - 925 €


Sarja sisältää tietyn määrän zoom-tapaamisia (90 min kerta) 2 – 4 kk aikana, sähköpostituen tapaamisten välillä sekä video-, audio- tai pdf-materiaalit teoriaosuuksiin ja kotiharjoituksiin.

Palautumisen ja stressinsäätelyn tehopaketti


7 x 75 min - 535 €

Tehopaketti on hieno mahdollisuus saada tehokasta ja kokonaisvaltaista opastusta palautumiseen sekä stressin, tunteiden ja hermoston säätelyyn yksilöllisesti.

Stressinhallinnan ja hermoston säätelyn tehopaketti on räätälöity kokonaisuus, joka sisältää omien tarpeidesi mukaan sopivan yhdistelmän Rosen-terapiaa, TRE-ohjausta ja erilaisia kehotietoisuus- ja läsnäoloharjoituksia. Pakettiin kuuluu 7 henkilökohtaista tapaamista (75 min / kerta), materiaali kotiharjoituksia varten sekä henkilökohtainen tuki sähköpostitse tai puhelimitse käyntikertojen välillä. Asiakas voi hyötyä eri menetelmien hyvistä vaikutuksista eri tilanteissa ja säännöllinen kotiharjoitus parantaa lisäksi mahdollisuuksia saavuttaa pysyvämpiä tuloksia nopeammin.

Huom! Peruutukset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamaton aika veloitetaan täysimääräisenä.

Maksutavat: Käteinen, MobilePay ja laskutus. Hinnat sisältävät 24 % alv.

Image
Tervetuloa Olemisen Tilan vastaanotolle Porvooseen tai varaa aika etähoitoon.


VARAA AIKA