KAUPPA

Tietoisuustaitoja tueksi elämän haasteisiin

KAUPPA

Tietoisuustaitoja tueksi elämän haasteisiin

Image
Olemisen Tilan mp3-äänitteiden avulla pääset tutustumaan erilaisiin mindfulness-harjoituksiin ja voit itse vaikuttaa ratkaisevalla tavalla omaan hyvinvointiisi sekä tehostaa palautumistasi.

Harjoitusten tavoitteena on kehittää hyväksyvää tietoista läsnäoloa ja ne vaikuttavat eri tavoin kykyysi havainnoida arvostelematta sisäisiä tuntemuksiasi, keskittyä tähän hetkeen sekä lisätä myötätuntoa itseäsi ja toisia kohtaan. Nämä taidot ovat jokaisen ulottuvilla ja auttavat lisäämään terveyttä ja onnellisuutta elämässämme. Jo muutaman viikon harjoittamisen jälkeen alat tunnistaa harjoitusten hyvää tekeviä vaikutuksia!

Alla olevia harjoituksia voi käyttää yksittäisinä harjoituksina läsnäolotaitojen vahvistamisessa ja yhdessä ne muodostavat 8 viikon rentoutus- ja stressinhallintaohjelman, joka perustuu Jon Kabat-Zinnin kehittämään ohjelmaan Mindfulness-Based Stress-Reduction, MBSR.

TILAAMINEN
Ostolinkistä lähetät sähköpostiviestillä tilauksesi ja kun se on käsitelty, saat sähköpostiisi laskun ja linkin mp3-äänitteen kuuntelua tai lataamista varten. Kun ostat kaikki äänitteet kerralla, saat mukaan myös harjoitusoppaan 8 viikon ohjelman toteuttamiseksi itsenäisesti! Tilaamalla tuotteita hyväksyt tilausehtomme.

Meditaatio Stressinhallinta stressinpurkumenetelmä

KEHOMEDITAATIO

MP3-ÄÄNITE  • 25 MIN

Kehomeditaation tarkoituksena on vahvistaa läsnäoloa kehossa. Harjoitus tehdään makuuasennossa ja sen aikana kohdistetaan huomio kehon eri osiin.  Opit muuttamaan huomion kohdetta joustavasti ja ottamaan erilaiset tuntemukset vastaan uteliaana ja arvostelematta. Harjoittamisen myötä läsnäolo, rentous ja hyvinvointi lisääntyvät ja tunnistat kehotuntemukset selvemmin. Myös arvostus, hyväksyntä ja myötätunto lisääntyvät. Vähitellen opit tekemään kehomeditaation myös ilman äänitettä, ohjaten huomiotasi hiljaa mielessäsi.

4,90 €

TILAA NYT
Minfdulnessharjoitus meditaatio rentoutuminen Stressinhallinta stressinpurkumenetelmä

Istumameditaatio

MP3-ÄÄNITE  • 30 MIN

Istumameditaation tarkoituksena on pysähtyä vain olemaan, laskeutua olemisen tilaan, ei-tekemisen tilaan. Harjoituksen aikana huomio tuodaan ensin hengitykseen ja annetaan sitten vähitellen laajentua havainnoimaan kehon tuntemuksia, ympäristön ääniä ja jopa ajatuksia. Huomaat, että erilaiset tuntemukset, aistimukset, tunteet ja ajatukset tulevat esiin ja häipyvät pois. Opit tunnistamaan kuinka mieli vaeltaa mutta siitä huolimatta voit aina pysähtyä huomioimaan ja havainnoimaan sitä, missä huomiosi milloinkin on. Näin kehität tietoista hyväksyvää läsnäoloa elämässäsi ja lisäät mielesi vakautta.


4,90 €

TILAA NYT
Stressinhallinta stressinpurkumenetelmä TRE-stressinpurkuliikkeet

JOOGAHARJOITUS

MP3-ÄÄNITE  • 36 MIN

Joogaharjoitus muodostuu helpoista hatha-joogan liikkeistä, jotka tehdään hitaasti kehoa kuunnellen, antaen hengityksen virrata vapaasti. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja ohjausta on helppo seurata pelkän äänitteen avulla. Tietoisuustaitona jooga on paljon enemmän kuin tapa rentoutua ja vahvistaa tai venyttää lihaksia. Se on voimallinen tapa oppia lisää itsestäsi ja omista käyttäytymismalleistasi. Fyysisen harjoituksen lisäksi jooga voi olla meditatiivinen harjoitus, jossa voit löytää yhteyden sisälläsi olevaan tietoon ja viisauteen. Joogaharjoitus sopii erityisesti silloin, kun paikallaan istuen tai maaten tehtävät harjoitukset tuntuvat haasteellisilta mielen levottomuuden vuoksi.


4,90 €

TILAA NYT
Mindfulness harjoitus verkossa

LEMPEYSMEDITAATIO

MP3-ÄÄNITE  • 26 MIN

Tietoisuustaitoihin kuuluu olennaisena osana lempeän ja hyväksyvän asenteen kehittäminen itseä ja muita kohtaan. Keskittyminen lempeyteen ja hyväksyntään rauhoittaa mieltä ja kehoa vaikeissakin tilanteissa. Se auttaa myös kohtaamaan voimakkaita tunnetiloja, kuten pelkoa, vihaa tai surua. Huomion keskittäminen tietoisesti hyvään ja onnelliseen itsessäsi ja elämässäsi lisää sisäistä rauhaa ja luottamusta elämään. Se on vaikuttava ja kokonaisvaltainen tapa pitää huolta itsestäsi ja ja olla paras ystäväsi. Lempeysharjoitus korjaa vähitellen totutun kielteisen ajattelun vaikutuksia ja tuo tilaa myötätunnolle.

4,90 €

TILAA NYT
Meditaatioharjoitus

VUORIMEDITAATIO

MP3-ÄÄNITE  • 18 MIN

Vuorimeditaatiossa käytetään apuna mielikuvaa vuoresta ja vuoren järkähtämättömästä vakaasta läsnäolosta kaiken sen keskellä, mikä muuttuu ja vaihtuu hetkestä toiseen. Tulemalla meditaatiossa vuoren kaltaiseksi voit kokea nuo ominaisuudet omassa olemuksessasi. Tämä voi helpottaa pyrkimystä kohdata jokainen hetki tietoisesti mielenrauhaa ja selkeyttä tuntien. Päivän mittaan erilaiset tapahtumat, muistikuvat, huolet ja pelot saavat mielen vakauden horjumaan ja olon muuttumaan epävakaaksi. Mielikuva vuoresta voi tukea tällaisissa arjen tilanteissa ja palauttaa yhteyden sisäiseen tyyneen läsnäoloon.

4,90 €

TILAA NYT
Joogaharjoitus ja meditaatio

8 VIIKON MINDFULNESS-OHJELMA (Kaikki äänitteet)

MP3-ÄÄNITE  • 135 MIN

Kaikki viisi harjoitusta muodostavat tutkitusti vaikuttavan 8 viikon mindfulness-ohjelman stressinhallinnan ja tietoisuustaitojen kehittämiseen. Tämän kokonaisuuden avulla pääset helposti alkuun, vaikka et olisi koskaan tehnyt mindfulness-harjoituksia. Mukaan saat harjoitusoppaan pdf-muodossa ja valmiin mallin ohjelman toteuttamiseksi ja harjoittamisen tuomiseksi osaksi omaa arkeasi. Ohjelman avulla löydät vähitellen itsellesi sopivan säännöllisen harjoittamisen rytmin ja saat huomata positiivisia muutoksia jo muutamassa viikossa.  Läsnäolosta tulee voimavarasi!

19,00 €

TILAA NYT
Image
"Anna tämän hetken olla juuri sellainen kuin se on, ja anna itsesi olla juuri sellainen kuin olet."

- Jon Kabbat-Zinn

Varaa aika hoitoon